Familiemediation

Is er al een tijd geen of slecht contact met je broer, zus, ouder of kind? Eindigt een gesprek vaak in een ruzie of heb je het gevoel dat er niet naar je geluisterd wordt? 

Door een mediator in te schakelen kan er een begin gemaakt worden om de relatie te herstellen! Een mediator zorgt ervoor dat iedereen aan het woord komt en kan vertellen wat hem of haar dwarszit. Een open gesprek kan leiden tot meer begrip voor elkaar en zodoende kan er toenadering ontstaan.

Vrijwillige deelname

Ook bij deze vorm van mediation is vrijwilligheid de basis voor deelname maar soms heeft herstel niet bij beide partijen de hoogste prioriteit. Laat mij de uitnodiging doen bij de andere partij waardoor de kans groter is dat hij of zij aan de gesprekken wil deelnemen. 

Geef jezelf een kans

Soms zit een mens vast in zijn eigen denkpatroon en is er geen mogelijkheid tot een gesprek. Ik help deze situatie te doorbreken door jullie de gevolgen van de breuk aan elkaar duidelijk te maken. Herstel van de relatie is echt mogelijk, geef jezelf een kans!

Locatie

Over het algemeen vinden mensen het prettig als ik bij hen thuis kom. Mocht je behoefte hebben aan een neutrale omgeving, dan kunnen we op kantoor afspreken (zie tabblad Contact).

Tarief

 Het honorarium voor familiemediation is gebaseerd op een uurtarief van € 125,- inclusief BTW, exclusief eventuele bijkomende kosten zoals het huren van een spreekruimte. 

Kennismaking

Het kennismakingsgesprek is gratis en kan via telefoon of beeldverbinding.
Bel mij voor een kennismaking (op werkdagen tot 20:00u).

Anonieme beoordeling, 16 mei 2019

De hulp die wij gehad hebben is professioneel geweest en eerlijk. De rust die uitgestraald wordt is zeer fijn,  mede daardoor is het zeer soepel verlopen.

Anonieme beoordeling, 12 september 2018
Marcel is een zeer correcte, open en vriendelijke man die de juiste balans weet te vinden voor beide partijen. Weet bij pijnlijke momenten het gesprek weer zo te leiden dat er weer rust komt en weer verder aan het hele proces kan worden gewerkt. Ik raad hem zeker aan als mediator.

Anonieme beoordeling, 14 november 2017
Bedankt voor je deskundige hulp. Je zette je 100 procent in en zorgde voor rust in het gesprek. Heel fijn!